EL RALL (Programa complet ·30/05/2022)

La primera parada de hui ens ha portat als prop de 90 municipis inclosos dins del Circuit Valencià Cultural que tanca el 2021 amb un balanç molt positiu: més de 1500 representacions amb prop de 265.000 espectadors. Per això hem tingut a l’estudi Abel Guarinos, director general de l’Institut Valencià de Cultura.

Hem continuat amb l’habitual ‘Ruta dels esmorzars’ dels dilluns amb els nostres col·laboradors Joan Ferrús, Arnau Clari i Pelayo Máñez. Hui ens han acostat les novetats i els guanyadors del I Concurs de Cremaet de Xeraco, que es va celebrar el divendres passat.

Després hem ‘Descobert paraules’, concretament les de Silla, ja que en aquesta localitat s’han portat a terme dos campanyes de promoció de l’ús del valencià, comerç i igualtat. Per això hem rebut Laura Millán, regidora d’Educació, i Empar Minguet, tècnica de promoció lingüística del consistori.

Després hem rebut les nostres dones conversadores de capçalera: hui, en les ‘Xarrades en xarxa’, Pepa Guardiola i Tesa Giner han seguit reflexionant sobre les implicacions de conviure amb robots i quines conseqüències té la intel·ligència artificial.
Hem obert la segona part del programa descobrint l’actualitat dels pobles i les ciutats del territori valencià amb la col·laboració de les companyes i els companys de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes.

Per a tancar el programa de hui, hem entrevistat Cristina Plumed, presidenta de l’Associació d’Empresaris de Camp De Morvedre, ASECAM, per a explicar-nos el seu projecte d’innovació climàtica per a generar alternatives d’absorció de diòxid de carboni per a les seues empreses.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar