EL RALL (Programa complet ·30/06/2022)

Hui ens hem traslladat a la terra de la xufa i l’horta, a Alboraia, on es presentarà l’exposició ‘El Atrapacuentos’, una sèrie de ‘podcasts’ il·lustrats que s’exhibeix a la Casa de la Cultura d’aquesta localitat de l’Horta Nord.

Com cada dijous, ens hem fet un aperitiu per a suportar les altes temperatures. El de hui ha sigut científic, ja que la col•laboradora Maria Muñoz, de la Universitat de València, ens ha respost a totes les incògnites que teníem sobre la pigota del mico.

Després l’estudi s’ha inundat de bon ambient: la ‘Il·lustre municipal’ de hui ha vingut des de La Pobla de Vallbona i és una creadora de contingut que fa mems per a aprendre valencià en Instagram d’una forma divertida. Ha estat amb nosaltres Maria Roch, més coneguda en xarxes socials com a ‘Marri Memes Val’.

A continuació, hem obert una finestra a un pati molt particular: ‘El Pati de la Ciència’. És una proposta de la Universitat d’Alacant per a difondre la ciència als més menuts de la casa, però també per als adults.

Per a encetar la segona part del programa, hem rebut la nostra col•laboradora Elisa Moragón i la seua ‘Ecosfera’, a través de la qual hem abordat un assumpte de vital rellevància, sobretot a l’estiu: la prevenció d’incendis forestals.

Hem tancat la jornada sota el guiatge de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, amb la qual hem descobert els detalls de la nova temporada d’aquest programa, que arrancarà el proper dilluns i que serà més estiuenca que mai.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar