EL RALL (Programa complet ·31/03/2022)

Hui hem fet parada a Xàtiva, on demà s’inaugura la Fira Cursiva. Allí es presentarà ‘Zoo Il•lustrat’, un projecte multidisciplinari, basat en la trajectòria del grup de música amb el mateix nom. Hem aprofundit en aquesta eina educativa amb la qual volem celebrar el Dia del Llibre Infantil, assenyalat en el calendari el 2 d’abril, amb Helga Ambak i Carles Ubeefe, els responsables de la iniciativa.
Seguidament ens hem fet un aperitiu lingüístic servit pel professor Vicent Beltrán. L’autor del llibre ‘Els parlars valencians’, juntament amb Carles Segura, ens ha explicat les particularitats del parlar de Cabanes.
També hem parlat del pintor de Castelló de la Plana, José Rambla, que acaba d’inaugurar l’exposició ‘Llum i contrastos’ al Mucbe, Museu de Benicarló, on mostra els seus últims retrats, fruit de l’evolució i l’aprenentatge adquirits en els últims anys.
Gràcies a Escola Valenciana hem visitat el CEIP Maria Yocasta Ruiz Aguilera de Port de Sagunt, a la comarca del Camp de Morvedre, per a saludar el seu alumnat i conéixer els projectes escolars que està duent a terme.
En la secció ‘Ecosfera’ hem viatjat fins a Ibi, la població que ha sigut guardonada amb un dels premis Ciutat Sostenible per un projecte del Museu de la Biodiversitat relacionat amb els insectes.
A continuació, i per a tancar l’espai de hui, ens ha visitat Carme Navarro, tècnica de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València, per a presentar-nos la campanya ‘Sona tan bé’.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar