EL RALL (Programa complet · 12/10/2021)

El Rall no ha fet festa i els ha oferit un programa amb les seccions habituals, però també amb noves propostes i notícies ben interessans.

La primera visita en la nostra habitual pels pobles del territori ens ha transportat Alpont, a la comarca dels Serrans. El municipi ha plantat aquest cap de setmana per primera vegada una falla. El monument ha sigut obra del prestigiós tàndem Latorre i Sanz del Gremi d’Artistes Fallers de València.

Un dimarts més el el nostre col·laborador Juanfran Ferrándiz ens ha acostat en ‘Terra llegendària’ una història poc coneguda que podria ser perfectament la base per a un thriller històric.

Des de Ràdio Sant Vicent del Raspeig, Gràcia Jiménez ha continuat donant-nos consells per a arribar a ser uns bons escriptors i escriptores. A la secció d’Irene Alegría, ‘Què diu la nostra mestra’ , hem aprofundit en els protocols que segueixen els centres per tal de prevenir l’assetjament escolar en les aules. I com és dimarts hem tornat a gaudir de la música en ‘El ‘Racó de la banda’. Imma Mateu ens ha presentat la clarinetista, pianista i directora de banda i orquestra de Paiporta Beatriz Fernández. I per últim en ‘Descobrint paraules’ i, gràcies als tècnics dels serveis lingüístics de Xarxaval de Carlet, Callosa d’en Sarrià i Benicarló, ens han parlat de les accepcions que té la paraula ‘carabassa’.

Comparte esta publicación

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Más contenidos que puedes explorar