Alzira destina més de 2,8 milions d’euros per a fer front a la crisi de la Covid-19

Ens traslladem ara a Alzira, on fa uns dies es presentava l’actualització del pla ASISTE III, el recull de mesures estratègiques aplicades per l’Ajuntament d’Alzira des de l’inici de la crisi per a fer front a la Covid-19 tant des del punt de vista social, cultural, sanitari com tributari per a les persones i empreses. Es tracta d’un pla que aposta per la ciutadania, concebut de manera transversal, sostingut amb la suficient dotació econòmica i amb la llibertat d’adaptar-se, actualitzar-se o incrementar-se en funció de les circumstàncies.
En aquesta darrera actualització, d’una inversió inicial amb què es comptava en maig de prop d’1,7 milions d’euros, es passa en desembre a 2.831.158,24 euros destinats a fer front a l’impacte de la crisi derivada de la COVID en sis àrees diferenciades amb què donar resposta a la ciutadania alzirenya i amb especial atenció, a aquelles persones, famílies i comerços en els quals els efectes són més devastadors.
Per a contar-nos més del treball que s’està realitzant en aquesta localitat està amb nosaltres l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez. Bon dia i benvingut!

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​