EL RALL (Programa complet · 01/10/2021)

‘El rall’ ha començat el primer programa d’octubre homenatjant les persones majors. Des del Pinós el director de la companyia Taules Teatre, José Antonio Pérez, i les actrius Remedios Botella i Reme Carbonell ens ha explicat com l’escenari ajuda els nostres majors a sentir-se actius i motivats. A més, la geriatra Llanos Gómez ens ha parlat de la importància de cuidar aquest col·lectiu tan vulnerable i fer-los partícips dels canvis socials.

Des d’Aldaia Ràdio ens han acostat les novetats de la nova programació del teatre auditori de la localitat (TAMA) amb la seua directora, Francis López, qui a més rebrà un dels premis Nou d’Octubre que lliura la Generalitat Valenciana. Així mateix, hem conegut el treball de recerca i recuperació que està fent el director del grup Música Trobada, Francesc Valldecabres, de l’extensa i variada obra del compositor local del segle XVIII Pasqual Fuentes.

La següent cita del magazín ens ha traslladat a Albal i la seua emissora Ràdio Sol. Pilar Moreno ens ha relatat com ha sigut la inauguració del Centre de Dia Ana Lluch per a 33 persones amb diversitat funcional. La doctora Lluch, una de les investigadores més prestigioses de càncer de mama, s’ha mostrat emocionada perquè el centre porte el seu nom.

La nostra agenda del cap de setmana ens ha conduït a les emissores de Manises, el Pinós, Sant Vicent del Raspeig, Pego i les Valls, Canals, Mislata, Altea, la Llosa de Ranes i Albal.

I des de Ràdio Godella hem conegut tota l’actualitat que ens ofereixen els companys de Cinestèsia, Pablo Plaza i Lluís Campello.

La cirereta del pastís l’ha posada Salva Gómez amb la secció “Sona València”, on hem descobert la música de percussió contemporània.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​