EL RALL (Programa complet · 01/12/2021)

Hui, 1 de desembre, es commemora el Dia Mundial de la Sida, i en El Rall hem parlat d’una jornada dedicada a presentar els avanços contra la pandèmia causada per la infecció del VIH. Hem parlat amb María Jesús Cabezón, coordinadora de la Coordinadora d’Associacions contra la Sida de la Comunitat Valenciana i amb José Canales director del Comité Antisida de València.
Després hem anat fins a Manises per a vore com es prepara aquesta localitat de l’Horta Sud per a un possible accident en la planta potabilitzadora d’aigua de l’Ajuntament de València coneguda com La Presa.
A continuació hem parlat amb el president del Consell General de Col•legis d’Administradors de Finques de la Comunitat Valenciana, Sebastián Cucala, sobre els problemes principals causats per l’ocupació en les comunitats de propietaris.
Hem tancat la primera part del programa dialogant en els “Xarrades en xarxa” amb Joan Borja, Ramon Mampel i Joan Olivares. Hui hem reflexionat sobre un concepte que està molt present últimament: la nova ruralitat.
En la segona part del programa hem rebut la visita del nostre col•laborador gastronòmic Carles Galletero. Hui, al seu cabàs, ens ha portat els ingredients necessaris i les normes que cal seguir per a fer un bon esmorzar. A més, ens ha presentat el guanyador del concurs d’arròs d’Algemesí, Juanjo, que representa el restaurant Sequial 20 de Sueca.
I hem acabat viatjant fins a l’estació biològica Les Torretes d’Ibi per a conéixer, amb el seu director, Segundo Ríos, les propietats de l’equinàcia.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​