EL RALL (Programa complet · 02/12/2021)

Hui, en ‘El Rall’, hem començat centrant-nos en la importància que té valorar la gestió documental i el paper dels i de les professionals dels arxius com a guardianes de dades que són vitals per a configurar la nostra societat. Per aquesta raó hem analitzat el treball que duen a terme amb l’Associació d’Arxivers i Gestors de Documents Valencians.

Seguidament, ens hem fet un aperitiu científic servit per Maria Muñoz, col·laboradora del departament d’Història de la Ciència de la Universitat de València. Concretament, ens ha parlat de Humboldt, un personatge de principis del segle XIX que va fer expedicions arreu del món.

Demà, 3 de desembre, és el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional, raó per la qual hui hem parlat del treball que duen a terme dues associacions que es dediquen a atendre aquestes persones i les seues famílies: Kabem Tots, d’Aldaia, i Proyecto Empar de Manises.

A continuació hem viatjat fins al CEIP Joaquín Muñoz de Torís per a descobrir com duen a terme el seu projecte radiofònic escolar.

I hem tancat el programa amb el nostre espai #Veïnatanimal. Hui, la nostra col·laboradora Yolanda Climent, responsable de l’espai #Xequeanimals que es produeix en @RadioRibarroja, ens ha donat consells per a previndre les malalties que els afecten durant l’estació més freda de l’any.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​