EL RALL (Programa complet · 05/10/2021)

El Rall ha començat la seua ruta pels pobles del nostre territori a Pego que demà reprén el Cicle de Memòria Històrica, organitzada, una vegada més, per l’Arxiu Municipal d’aquesta localitat de la Marina Alta. La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Pego, Laura Castellà, ens ha explicat tots els detalls de la trobada. A més, hem parlat amb Carmen Agulló, que oferirà la conferència ‘Memòria i actualitat de les Mestres republicanes’. Un bon homenatge a les mestres que van tractar de canviar el sistema educatiu i la societat durant la II República espanyola.

I com ens trobem ja en plena setmana de la festivitat del Nou d’Octubre Juan Ferrandiz en la secció #Tterrallegendària ens ha descobert part del cicle llegendari del rei Jaume, amb l’ajuda de l’escriptor Francesc Gisbert i del folklorista d’Ontinyent Sergi Gómez.

Des de l’emissora de Sant Vicent del Raspeig, Gràcia Jiménez ha continuat donant-nos consells i motivant-nos perquè arribem a ser unes i uns grans escriptors i escriptores a #ElRallEscriu.

I com cada dimarts ens ha visitat la nostra mestra de capçalera, Irene Alegría. Amb ella hem incidit hui en l’assetjament escolar o ‘bullying’ en la secció #Què diu la mestra? Hem aprofundit en els senyals d’alarma i com cal actuar en aquestes situacions.

Al Racó de la banda”, Imma Mateu i Juan Carlos Alandete, regidor d’Activitats Musicals de l’Ajuntament de Cullera, ens han il·lustrat sobre el certamen nacional de bandes més antic d’Espanya: el ciutat de Cullera.

Hem posat el punt final coneixent els projectes guardonats en els Premis de Turisme de la Comunitat, dels quals la Federació Valenciana de Municipis i Províncies ha format part de jurat. La diputada de Turisme de Castelló, Virginia Martí, ens ha explicat la iniciativa “Castelló ruta de sabor”.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​