EL RALL (Programa complet · 07/03/2022)

Hui hem escoltat la veu de dones bolivianes que estan recorrent el territori valencià dins del programa de sensibilització ‘Ser dona al sud 2022’ del Fons Valencià per la Solidaritat. Tenen la finalitat de, en el marc del Dia Internacional de les Dones, donar a conéixer la realitat de les dones i la lluita per la igualtat de gènere i contra la violència masclista als països del sud, així com intercanviar coneixements i experiències amb el municipalisme valencià.

Un dilluns més, amb la companyia i els consells dels nostres col•laboradors de la Ruta dels Esmorzars Joan Ferrús, Arnau Clari i Pelayo Máñez, hem disfrutat d’un bon entrepà. Hui hem estat a l’Alqueria de Xirivella per a descobrir l’essència dels seus menjars.

Tot seguit hem descobert les paraules que s’inclouen en la campanya ‘Artistes!’. Es tracta d’una proposta de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València en homenatge als creadors i creadores dels monuments: els i les artistes falleres.

Hem tancat la primera hora del programa amb les tres dones que ens acompanyen cada dilluns en les ‘Xarrades en Xarxa’: Pepa Guardiola, Tesa Giner i Isabel Morant. Hui hem conversat sobre les reivindicacions i les celebracions amb motiu del Dia de les Dones.

En la segona part els companys i les companyes de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes ens han traslladat les activitats que pel 8 de març se celebren demà en diferents municipis del territori.

Hui hem acabat a Banyeres de Mariola, on ens hem acostat a les peculiaritats de l’oratge d’aquesta localitat de l’Alcoià gràcies al soci d’Avamet Juan Salvador Ibáñez.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​