EL RALL (Programa complet · 08/03/2022)

Tots els dies ho fem, però hui, amb més raó, l’equip d”El Rall’ reivindiquem la igualtat efectiva i real i l’empoderament de les dones en tots els àmbits de la vida. Seguim treballant per donar veu a aquelles que lluiten diàriament pels nostres drets.


Hui hem anat fins a la Marina Alta per a conéixer la sociòloga Irene Martín, especialitzada en Gènere i Polítiques d’Igualtats i guanyadora del II Premi d’Estudis amb perspectiva de gènere 2021 Vila de Pedreguer pel seu treball ‘Bruixes, beates i dones amb gràcia’.

A més, hem tornat a la terra de les faules, a la Terra Llegendària que ens acosta cada setmana el nostre col·laborador Juanfran Ferrándiz. En esta edició hem descobert dos dones envoltades de secrets, de les quals han quedat poques dades biogràfiques, però que són suficients per a endevinar unes vides apassionants.

Tot seguit hem rebut Gràcia Jiménez des de l’emissora municipal de Sant Vicent del Raspeig. Hui hem repassat els al·legats que hem rebut en contra de la guerra, hem descobert noves escriptores i hem rebut consells per a millorar la nostra escriptura amb llenguatge inclusiu.

A continuació hem rebut la visita de la nostra mestra de capçalera, Irene Alegría. En l’espai ‘Què diu la mestra?’ hem conegut un projecte del CEIP 8 de Març de València, gràcies a la mestra Marga Magenti Sanchez, en què l’alumnat descobreix quines han sigut les seues dones referents en el camp de la ciència.

En la segona part d”El Rall’ ens hem endinsat en ‘El racó de la banda’ amb la nostra col·laboradora Inma Mateu. Hui hem parlat amb músiques, dones valentes que reivindiquen cada dia el seu treball en les bandes i, a més, hem gaudit de la música en directe amb una actuació meravellosa.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​