EL RALL (Programa complet · 09/12/2021)

Hui en El Rall hem parlat de les accions solidàries que l’associació Cor Exprés d’Altea ha planificat per a aquest Nadal i que exposaran fins al 7 de gener a la Casa de Cultura d’aquesta localitat de la Marina Baixa. Es tracta d’una mostra d’il·lustracions i peces audiovisuals que donen a conéixer el treball que hi ha darrere d’aquesta associació.

El dijous, en El Rall, sempre ens fem un aperitiu, i hui ens l’ha servit el professor d’Història del Dret de la Universitat Jaume I de Castelló, Vicent Baydal. En ell ens ha parlat de l’emigració mallorquina al Regne de València.

També hem parlat amb un dels etnòlegs més reconeguts del nostre territori, Frederic Artés, més conegut com “El blanco”. Aquesta setmana inaugura a Alfauir, la Safor, l’exposició “Sols espart. És part de la solució”, raó per la qual hem parlat del contingut d’aquesta mostra.

Hem visitat el CEIP Serreria de València per a comprovar com desenvolupen i porten a terme el seu programa de ràdio. És un projecte que forma part de la xarxa de ràdios escolars d’Escola Valenciana gràcies a la qual creen formats radiofònics combinant les àrees curriculars amb les aficions de l’alumnat.

En la segona part del programa les mascotes han sigut les nostres protagonistes. Hui la nostra col·laboradora Yolanda Climent ens ha portat propostes per a adoptar un animal durant aquest Nadal.

I per a finalitzar hem viatjat fins a Castelló, la Ribera Alta, per a parlar d’una de les fires més antigues de les que se celebren a la nostra Comunitat: la de Santa Llúcia.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​