EL RALL (Programa complet · 11/11/2021)

Hui, 11 de novembre, és el Dia de les Llibreries, una jornada que pretén impulsar l’hàbit de la lectura i fer veure que les llibreries són centres on es pot promoure i enriquir la cultura. El Rall ha fet un recorregut de sud a nord per a conéixer algunes de les llibreries més singulars que tenim als nostres pobles. Hem visitat Detroit Llibres, a Alcoi, La Moixeranga, a Paiporta i Noviembre, a Benicàssim.
Hem seguit parlant de llibres i, en concret, ens hem centrat en dos obres que conten la història de superació de dos dones. Hem conegut ‘”Historia severa de mi vida”, la primera obra de Simona Stular i “Lucha, historia dura de mis padres”, de Virgina Van der Dijs, un homenatge als seus pares.
Dijous sempre ens ve de gust fer-nos un aperitiu. El de hui ha sigut “científic” i hem comptat amb la participació de María Muñoz, que ens ha permés conéixer curiositats i propietats d’un arbust: el llorer.
També ens hem acostat fins a Tavernes de la Valldigna per a conéixer el projecte “Radioescola” d’Escola Valenciana que duen a terme al CEIP Divina Aurora d’aquesta localitat de la Safor. Es tracta d’una iniciativa amb què creen formats radiofònics combinant les àrees curriculars amb les aficions de l’alumnat.
Hem seguit parlant d’Escola Valenciana perquè ens hem fet ressò dels preparatius de la Nit d’aquesta entitat, l’acte anual d’entrega de premis que tindrà lloc el proper dissabte. Al Rall ha estat el president d’Escola Valenciana, Natxo Badenes.
En l’espai dedicat a les mascotes “Veïnat animal”, la nostra col·laboradora Yolanda Climent ens ha presentat un gos molt viatger: Pipper on Tour

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​