EL RALL (Programa complet · 12/01/2022)

Hui hem parlat del Programa de Rehabilitació i Inserció en Salut Mental de la Mancomunitat Camp de Túria, el Programa Prisma, una iniciativa de rehabilitació per a persones amb problemes de salut mental crònica. Està destinat a la gent que viu en un dels 17 municipis que conformen la comarca i busca la integració activa de cada persona en la seua comunitat d’origen, generant autonomia personal i social.

Del Camp de Túria hem fet un salt a la Ribera Alta. Prop d’un centenar de carrers d’Alzira llueixen ja una doble nomenclatura, l’oficial i la que recorda la història d’aquesta localitat gràcies a la proposta realitzada per un veí que vol plasmar el que conten els més majors de la població.
Ens ha visitat també la nostra mestra de capçalera, Irene Alegría, per a parlar-nos sobre vacunació i els nous protocols de confinament d’aules.

Per a tancar la primera hora del programa, hem “Xarrat en xarxa”. Amb Joan Olivares, Ramon Mampel i Joan Borja hem parlat de jocs tradicionals i del canvi en les formes de jugar dels menuts i les menudes amb el pas del temps.

En la segona part ens ha visitat el col•laborador gastronòmic Carles Galletero. Hui ha arribat amb ales d’àngel de la guarda per a ajudar-nos a implementar noves rutines alimentàries a les nostres vides i un cabàs “detox” després de les festes de Nadal.

Hem tancat l’espai de hui viatjant fins als peus de la Serra de Mariola. A Cocentaina ens esperava Ferran Albors per a descobrir-nos les propietats de la Canyeta d’Or.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​