EL RALL (Programa complet · 13/01/2022)

Hui hem parlat d’un acte que acull aquesta vesprada la Casa de la Cultura de Picassent. Es tracta d’una iniciativa organitzada per la Conselleria de Qualitat Democràtica per a retre homenatge a les 24 persones de la comarca de l’Horta Sud que van ser víctimes de l’Holocaust.
Com cada dijous en hem fet un aperitiu, i hui ha sigut científic. Maria Muñoz, doctora en Biologia i col•laboradora del departament d’Història de la Ciència de la Universitat de València, ens ha acostat la figura d’uns dels pares de la sociobiologia.
Hui també hem seguit descobrint il•lustres municipals. Clara-Iris Ramos, vinculada a la localitat de Picanya, va rebre el premi de la categoria general dels guardons atorgats per l’Associació de Professionals de la Il•lustració de Madrid gràcies a les il•lustracions del llibre “Gallinas”.
Per a tancar la primera hora del programa hem tornat a les aules. Hem visitat l’IES Ramon Muntaner de Xirivella per a aprofundir en el projecte radiofònic escolar que porten a terme.
Ja en la segona hora les protagonistes han sigut les mascotes. Hui especialment els gats, que protagonitzen el llibre que ens ha presentat la nostra col•laboradora Yolanda Climent.
Per a acabar hem visitat les torres de guaita, talaies o talaiots que el proper dissabte s’encendran per a sensibilitzar la societat sobre la situació que viu el Mediterrani i per a reivindicar aquestes fortificacions com a patrimoni històric i cultural.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​