EL RALL (Programa complet · 15/02/2022)

Hui, 15 de febrer se celebra el Dia Internacional del Càncer Infantil, una data en la qual associacions de mares i pares s’uneixen per a donar visibilitat a aquesta patologia en la infància i l’adolescència. En ‘El Rall’ hem aprofundit en les necessitats d’aquestes famílies gràcies al testimoni de Jesús M. González, president d’Aspanion, i de Paco Boyer, coordinador de la Junta Local de Paterna. Així mateix, hem conegut la campanya que han llançat per a posar rostre al càncer infantil i adolescent.
Hem fet una aproximació a les faules que corren de boca en boca per la Comunitat Valenciana. El nostre col•laborador Juanfran Ferrándiz ens ha portat a ‘Terra llegendària’ una història que diuen que va passar a la ciutat de València el dia de Sant Vicent de l’any 1871.
Tot seguit hem escoltat els consells que des de l’emissora municipal de Sant Vicent del Raspeig ens ha acostat Gràcia Jiménez. Hem repassat els relats que ens han arribat i hem parat molt bé l’orella als consells sobre les frases fetes.
Amb Irene Alegria hem conegut un nou projecte innovador dels que es porten a terme als centres educatius de la Comunitat Valenciana. Una iniciativa que pretén millorar l’aprenentatge de l’alumnat i que respon a les necessitats del moment actual, ja que està basada en l’estalvi de l’aigua.
Hem tancat el programa endinsant-nos en ‘El racó de la banda’. Amb Imma Mateu hem aprofundit en un projecte musical jove format per valencians i valencianes que viuen a Barcelona: la Societat Musical ‘La Valenciana’.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​