EL RALL (Programa complet · 15/03/2022)

Hui hem començat el programa raonant amb Vicent Inglada, secretari general de la Unió de Persones Consumidores, ja que el 15 de març reivindiquem els nostres drets en aquest àmbit. Enguany les campanyes promocionals ens recorden com podem fer un consum més responsable i conscient.
Hui hem tornat a la terra de les faules, a la Terra Llegendària que ens acosta cada setmana el nostre col•laborador Juanfran Ferrándiz. En aquesta edició s’ha endinsat en l’origen llegendari de les falles i ha fet una lectura del que fa un segle es comentava en la premsa sobre la festa.
A continuació hem rebut la visita de la nostra mestra de capçalera, Irene Alegría. En l’espai ‘Què diu la mestra?’ hem conegut el projecte de l’IES Doctor Pesset Aleixandre en què la lectura dels clàssics es converteix en una obra d’art gràcies al treball de l’alumnat i el mestratge de Zaida López Alberola, la professora de Llengua Castellana i Literatura
Finalment, en el ‘El racó de la banda’ la nostra col•laboradora Inma Mateu ens ha portat música fallera gràcies a Telmo Gadea, president de la Junta Fallera de Gandia, i gràcies al compositor Juan Daniel Jover Piqueres.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​