EL RALL (Programa complet · 16/11/2021)

El Rall ha començat hui coneixent el projecte “Vinça” del col·lectiu “Tasta’l d’ací”. Els il·lustradors Miguel Monk i Afrika Leiva recuperen 12 històries gastronòmiques, amb un peu en la contemporaneïtat. El recull il·lustrat té com a objectiu recuperar la cultura gastronòmica de la Comunitat Valenciana.

La “Terra llegendària” de hui ens ha portat fins al Comtat. Concretament fins a Cocentaina. Juan Fran Ferràndiz ha convidat la presentadora Carolina Ferre a descobrir-nos les llegendes que envolten esta vila i el seu palau Comtal.

Un dimarts més hem escoltat els consells literaris de Gràcia Jiménez. Hui ens ha donat les claus per a crear un personatge i ens ha donat consells per a utilitzar el llenguatge inclusiu en les nostres creacions literàries. El seu repte per a la setmana vinent és “Què hi ha darrere de la porta?”

Ens ha visitat nostra mestra de capçalera, Irene Alegría, amb qui ens hem centrat en els drets de la infància, uns drets inalienables i irrenunciables que no en tots els casos es respecten.

En la segona part hem guaitat a “El racó de la banda” per a conéixer com es preparen les societats musicals de la Comunitat Valenciana per a celebrar Santa Cecília, la patrona de la música. Hem conegut en profunditat la Unió Santa Cecília de Benicàssim i la Unió Musical de Catarroja.

Hem tancat el programa parlant amb l’artista d’Altea Tachi Lloret que ha fet una interpretació de “El Guernika” de Picasso. Hem conegut un poc més la trajectòria de Tachi, les actuacions en directe del qual són molt demanades arreu el món.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​