EL RALL (Programa complet · 16/12/2021)

Després del primer programa en exteriors que vam fer ahir a Manises, hui El Rall ha tornat a l’estudi Rosa Solbes d’À Punt. Hem fet la nostra primera parada al Baix Maestrat, concretament a Sant Mateu, per a conéixer Pablo Pascual. Aquest lluitador va tornar fa uns anys al seu poble per a recuperar la finca familiar i produir artesanalment un dels millors olis d’oliva verge extra que tenim al nostre territori.
Seguidament ens hem fet un aperitiu lingüístic. Hem anat fins a Gata, a la Marina, i Vicent Beltran ens ha explicat que tot i que aquesta localitat també va ser repoblada pels mallorquins té uns trets característics que passen més desapercebuts que en altres punts.
A continuació hem presentat el conte “Cuatro Ojos, Lili y Mila”, escrit per les pinoseres Ángela Boj i Maria Carbonell. En ell ens conten la història de dos bessones que malgrat que són iguals en tot, veuen la vida de manera diferent. És un conte sobre salut visual que no pot faltar a cap casa que vulga descobrir la màgia dels cristalls i les ulleres.
Hem tancat la primera part tornant a les aules. Gràcies al projecte Radioescola ens hem endinsat en el Col•legi Públic d’Educació Especial Tomàs Llàcer d’Alcoi per a descobrir el seu projecte.
En la segona hora hem omplit l’estudi de mascotes amb el “Veïnat Animal”. Yolanda Climent, responsable del programa “Xe que animals” que es produeix en Radio Ribarroja, ens ha descobert llibres infantils amb els animals com a protagonistes, l’autora dels quals és Julia Pérez.
I ens hem acomiadat descobrint els preparatius del Betlem més gran d’Espanya, ja que el tenim a la nostra comunitat, a Xàtiva. Ens ha atés el regidor Ricardo Martínez i ens ha fet una visita personalitzada d’aquest betlem monumental que espera la visita de desenes de milers de persones.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​