EL RALL (Programa complet · 17/12/2021)

Hui, en El Rall, hem conegut un projecte internacional coordinat per la Universitat de València que ha permés rescatar i posar a disposició de la ciutadania una part fonamental de la història d’alguns dels nostres pobles, com és la seda.
Un dia més hem rebut la visita de Zequi Castellano, director de l’espai que s’emet en la ràdio d’À Punt i produït per la xarxa d’emissores municipals El Musiquer. Ell és l’encarregat de portar-nos les efemèrides musicals destacades de la setmana i hui ens ha paralt de Lucrezia Bori.
Com cada divendres les emissores de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes ens han explicat què es farà als nostres pobles durant el cap de setmana.
També hem parlat del Museu de la Tomatina que aquesta setmana ha obert de nou les seues portes després de la renovació de les instal•lacions. Gràcies a aquest museu podrem gaudir d’aquesta festa cada dia de l’any.
En la segona part del programa Pablo i Lluís de Cinestesia ens han portat el repàs de l’actualitat audiovisual valenciana, hui amb l’energia de la Ruta del Bacalao.
I hem tancat la setmana amb l’espai Sona València que ens acosta el col•laborador Salva Gómez. Amb ell hem descobert com sona Sant Antoni de Benaixeve amb la batucada La Montó.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​