EL RALL (Programa complet · 18/10/2021)

Dilluns i El Rall torna a les ones fent parada a la 56 Fira del Llibre de València per a parlar amb l’editorial alzirenya Bromera sobre les novetats literàries. Ens han acompanyat el director literari de Bromera, Gonçal López-Pampló, i dues de les autores que firmen el nou catàleg de l’editorial: Marian Díez i Natàlia Gisbert.

També, com toca, hem continuat la “Ruta dels esmorzars”. De la mà dels nostres col·laboradors Arnau, Joan i Pelayo hem conegut entrepans amb nom propi, l’especialitat de Casa Herminia a La Pobla Tornesa i quina és la millor manera d’acabar un esmorzar: amb un café ‘cremadet’ o un bombó.

La secció “Descobrint paraules” ens ha portat fins a la comarca del Baix Vinalopó. Allí, gràcies als tècnics de l’Agència de Promoció del Valencià de la Diputació de València hes aprés aspectes gramaticals característics d’Elx.

A les “Xarrades en xarxa” amb les tres grans dones que ens acompanyen cada dilluns: Josepa Cucó, Pepa Guardiola i Tesa Giner. Hui, que celebrem el Dia de la Dona Escriptora, hem continuat parlant de dones i literatura.

A la segona part, ens hem acostat fins a l’emissora municipal de Manises per a saber com van els preparatius de la cinquena edició del Maniàtic, el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Manises i conéixer les novetats de la veu del seu director, Víctor Palacios.

I hem acabat a Bolulla, a la Marina Baixa, per a descobrir amb el soci d’Avamet Adrián Martínez les peculiaritats de l’oratge d’este poble de la Marina Baixa.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​