EL RALL (Programa complet · 20/10/2021)

El 20 d’octubre se celebra el Dia Mundial de l’osteoporosi. A la Comunitat Valenciana existeixen 350.000 pacients amb osteoporosis. El president de la Societat Valenciana de Reumatologia, Francisco Navarro, ha explicat al Rall quines són les reivindicacions d’aquest dia. A més, a més hem parlat de menopausa i osteoporosi amb la comare Susi Obiol i la monitora de ioga Susana Domingo de Picassent.

Hem conegut Enrico Grossi que va eixir dilluns des de Vinaròs i recorrerà la costa valenciana en deu dies en una taula de surf de rem amb l’objectiu: despertar l’interés sobre l’atenció i la cura que hem de parar a la mar. Aquesta aventura té un vessant benèfic: arreplegar fons per a l’entitat BIOagradables.

Amb el vicepresident del Col·legi d’Administradors de Finques de València i Castelló, Ximo Rambla, hem abordat el tema del soroll en les comunitats de veïns i veïnes, ja que és un dels factors que més queixes sol generar.

A les #XarradesenXarxa ens hem plantejat si el camp és un eix vertebrador del nostre territori, amb Joan Borja des de Ràdio Altea, Joan Olivares i Ramón Mampel.
I Carles Galletero ha vingut amb el seu cabàs ple de bledes i castanyes. A més hem conegut els principals productes de la Mancomunitat de l’Alt Palància.Un bon menú amanit amb el bon humor que ens contagia sempre Carles i que hem rematat amb el concurs d’herbers que se celebrarà a Cocentaina. Ferran Albors, pertany al jurat que tastarà els licors casolans.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​