EL RALL (Programa complet · 20/12/2021)

Hui, en El Rall, hem parlat de l’accessibilitat universal, i en concret, de la lectura fàcil. Hem conversat amb Blanca Barberá de l’associació Plena Inclusió i també amb les responsables de les biblioteques de Quart de Poblet i Carcaixent.
Com totes i tots sabeu, els dilluns sempre rebem amb alegria els nostres col•laboradors de “La ruta dels esmorzars”. Joan, Arnau i Pelayo han tornat a descobrir-nos llocs nous on poder esmorzar ben a gust.
Des de la setmana passada els companys de Ràdio Altea estan fent en directe part de la seua programació des dels centres escolars i instituts del municipi. En El Rall hem volgut saber com els va, raó per la qual hem parlat amb el director de l’emissora, Paco Lloret, i amb l’alumnat del CEIP Garganes.
També hem anat fins a Alzira per a “Descobrir paraules”. La tècnica lingüística de l’ajuntament de la capital de la Ribera Alta ens ha acostat hui la procedència d’una bona mostra del vocabulari relacionat amb el Nadal.
I com que ja respirem Nadal per tot arreu, hem seguit parlant d’aquesta festivitat amb les col·laboradores de les “Xarrades en xarxa”, Pepa Guardiola, Tesa Giner i Josepa Cucó. En concret hui hem conversat sobre els costums i les tradicions de Nadal.
En la segona part del programa hem anat fins a Altea on part de l’alumnat d’aquest municipi de la Marina Baixa ens ha contat com és el programa que fan en l’emissora municipal i com estan preparant als col·les el Nadal.
I l’última parada l’hem feta a Vilamarxant. Gràcies al soci d’Avamet d’aquest poble del Camp de Túria hem pogut conéixer les peculiaritats de l’oratge d’allí.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​