EL RALL (Programa complet · 21/12/2021)

Hui, en El Rall, ens hem endinsat en els sabors tradicionals de La Marina gràcies al treball d’investigació dels professors de la Universitat d’Alacant Josep Bernabeu i Maria Tormo que han recuperat el patrimoni custodiat, generació rere generació, per les cuineres de la comarca.
En la secció “Terra llegendària” Juan Ferrándiz acompanyat pel cantautor Andreu Valor ens ha portat la peça que serà la felicitació de Nadal per a l’audiència i l’equip de El Rall.
Com cada dimarts, hem rebut Gracia Jiménez des dels estudis de Radio San Vicente per a iniciar la secció “El Rall escriu”. Hui ens ha parlat de la màgia del Nadal a través de la literatura. I a més, hem descobert alguns dels relats que ens heu enviat.
En la secció “Què diu la mestra” Irene Alegria ens ha parlat del dol, de la pèrdua a la qual ens enfrontem quan falta alguna persona estimada.
I per a tancar el programa ens hem endinsat en “El Racó de la Banda” amb Inma Mateu i la Banda Simfònica de Dones de la Federación De Sociedades Musicales De La Comunidad Valenciana.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​