EL RALL (Programa complet · 23/11/2021)

Hui El Rall ha donat visibilitat al treball fet per les dones, sobretot, el que fan les dones en les zones rurals. Hem viatjat fins a les pedanies d’Elx per a aprofundir en la tasca d’unes dones que mantenen viva la tradició de treballar l’espart.

Hem seguit descobrint les llegendes i històries de la nostra geografia amb les dones com a protagonistes. El nostre col•laborador Juanfran Ferrándiz ens ha portat hui una adaptació en valencià d’un relat de l’escriptora Emilia Pardo Bazán que va publicar el 1897.

Després ha arribat el moment d’escriure. Gràcia Jiménez ens ha donat consells sobre com fer una descripció d’un paisatge i hem conegut els primers guanyadors i guanyadores de la secció “El Rall escriu”.

Hem escoltat les recomanacions de la nostra mestra de capçalera. Amb Irene Alegría hem incidit hui en els recursos que hi ha al nostre abast per a treballar la violència de gènere a les aules.

I hem tancat l’espai de hui en Vilafranca, on ens hem acostat per a conéixer les peculiaritats del seu oratge, i ho hem fet gràcies al soci d’Avamet i al seu alumnat de l’IES Vilafranca d’aquest municipi de l’Alt Maestrat.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​