EL RALL (Programa complet · 29/03/2022)

Hui hem començat el nostre recorregut a Manises, ja que la ciutat participa també en els Dies Europeus de l’Artesania 2022 en un any molt especial per la recent declaració com a Ciutat Creativa de la Unesco en la categoria d’Artesania i Arts Populars, i ho farà mostrant, a través d’una ruta guiada, la seua riquesa.

Un dimarts més hem tornat a la terra de les faules, a la Terra Llegendària que ens acosta cada setmana el nostre col·laborador Juanfran Ferrándiz. En aquesta edició hem estat a la població alacantina de Biar, d’on Enric Valor va arreplegar una les rondalles amb més misteri i folklore del nostre imaginari: ‘Les animetes’.

Seguidament, hem escoltat els consells que des de l’emissora municipal de Sant Vicent del Raspeig ens ha acostat Gràcia Jiménez. Hem continuat parlant de poesia i descobrint els Haikus que ha enviat la gent que ha participat en el repte de la setmana passada.

A continuació, hem rebut la visita de la nostra mestra de capçalera, Irene Alegría. En l’espai ‘Què diu la mestra?’ ens ha explicat com funciona una metodologia de treball que vam descobrir la setmana passada: la classe invertida.

En la segona part d”El rall’ hem encetat l’espai ‘El racó de la banda’ amb la nostra col·laboradora, Inma Mateu. Hui ens hem endinsat en la Marató Verdi amb el pianista Claudio Carbó i en el concert ‘Coincidencias’ de Cullera.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​