EL RALL (Programa complet · 29/11/2021)

Hui, en El Rall, hem començat parlant de les estratègies que seguiran les universitats valencianes pel que fa a la política lingüística amb vista al 2025. Els objectius es van traçar en el Fòrum Vives que es va celebrar fa uns dies, i hem parlat amb Rafa Castelló, director del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València.
El dissabte celebrarem el Dia dels Drets Lingüístics i en El Rall ens hem avançat i hem preguntat a Manuel Carceller, delegat de la Plataforma per la Llengua País Valencià, per les activitats previstes i per la celebració de la III Trobada de Memètika.
A continuació hem rebut els nostres col•laboradors Arnau, Joan i Pelayo, que ens han convidat a participar en una nova Ruta dels esmorzars. Hui hem parlat del lliurament del Cacau d’Or i hem descobert quins són els deu bars on millor s’esmorza de la Comunitat Valenciana.
En les nostres Xarrades en xarxa, Josepa Cucó, Pepa Guardiola i Tesa Giner han posat l’accent en la Nova Ruralitat i hem conegut les conclusions de les V Jornades Nova Ruralitat que s’han celebrat aquest cap de setmana a Benlloc, a la Plana Alta.
Seguidament, en la secció que ens permet descobrir les singularitats de l’oratge dels nostres pobles, ens hem desplaçat fins a la Vall d’Albaida, concretament fins a Bocairent, on Blai Vanyó ens ha explicat les característiques climàtiques de la zona.
I hem finalitzat el nostre recorregut de hui a Titaguas, ja que la seua escoleta ha sigut reconeguda internacionalment per l’Associació de Professorat Infantil pel projecte “La Taula Verda”, una iniciativa que s’allunya dels tradicionals mètodes d’aprenentatge.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​