EL RALL (Programa complet ·05/04/2022)

Hui, en ‘El Rall’, hem viatjat fins a les comarques del Comtat i l’Alcoià per a parlar del programa ‘No oblidem’, un projecte que s’està duent a terme en diferents instituts i que busca acostar a l’alumnat la República, la guerra i la repressió.
Seguidament hem iniciat l’espai ‘Terra llegendària’ gràcies al nostre col•laborador Juan Francisco Ferrándiz. En aquesta edició hem visitat la població de Rojals, al Baix Segura, on hem descobert un cas insòlit i misteriós que va passar al poble a finals del segle XIX.
Com cada dimarts hem rebut Gracia Jiménez. Des dels estudis de l’emissora local de Sant Vicent del Raspeig ha seguit donant-nos consells sobre com escriure poesia; hui, concretament, ens ha parlat de les metàfores.
Després ha arribat l’hora de saber ‘Què diu la mestra’. Hui Irene Alegría ens ha portat fins al CEIP Ausiàs March d’Alzira, a la Ribera Alta, per a conéixer la seua Setmana Cultural i les jornades d’Inclusió Educativa.
En la segona part d”El Rall’ hem presentat la secció setmanal ‘El racó de la banda’ amb la nostra col•laboradora Inma Mateu. Hui ens ha portat el projecte ‘Bandatòrium’, raó per la qual hem rebut la visita d’Andreu Valor i de Ramón García.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​