EL RALL (Programa complet ·06/04/2022)

Hui hem iniciat el recorregut a Altea per a conéixer un dels tres paisatges volcànics que podem trobar en les terres valencianes: l’Aflorament Volcànic i la Platja Fòssil de Cap Negret. Des de fa uns dies aquest monument natural gaudeix de protecció especial.

Seguidament, en l’espai ‘A la marxeta’, Clara Laguarda ens ha acostat els sons valencians que ens parlen de la salut i dels nostres hàbits.

A continuació hem obert la porta al ‘Veïnat animal’ i hem parlat amb Ángel Padilla, un poeta i novel·lista valencià que ens ha presentat la seua última creació animalista: ‘La bella revolució’.

Després hem xarrat en xarxa amb Joan Olivares, Joan Borja i Ramón Mampel sobre la primavera, l’estació que acabem d’encetar.

Com cada dimecres hem rebut la visita del col·laborador gastronòmic Carles Galletero. El seu cabàs estava ple de fruites i verdures de temporada, i també ens ha portat unes temptacions molt interessant creades pel celler Pago de Tharsys.

I hem finalitzat el programa a la Serra de Mariola per a descobrir les propietats del fenoll gràcies a Ferran Albors, autor del llibre ‘L’embruix de Mariola i els seus voltants: vivències i tradicions’.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​