EL RALL (Programa complet ·06/05/2022)

Hui hem fet la primera parada a Petrer, ja que aquest municipi del Vinalopó demà serà seu de la primera edició del programa especial de la Xarxa d’emissores municipals valencianes sobre Memòria Històrica. Hem rebut Maite Román, José Enrique Gálvez, Arantxa Casado i Pilar Moreno per a parlar-nos d’aquest programa. Aquesta iniciativa és fruit del conveni signat per la Direcció General de Relacions Informatives de la Generalitat Valenciana i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

Com cada divendres, la música clàssica ha arribat a l’estudi gràcies al director d”El Musiquer’, Zequi Castellano. Hui ha vingut carregat d’efemèrides musicals i de propostes culturals, i ha repassat la biografia de la destacada guitarrista Josefina Robledo Gallego.

A continuació hem repassat les propostes que ens han llançat des de diferents punts del territori les companyes i els companys de la Xarxa d’emissores municipals valencianes. Esperem que hageu anotat les activitats culturals i d’oci de què podem gaudir els pròxims dies!

Hui també hem viatjat fins a la Pobla de Vallbona per a conéixer els detalls de la segona edició del concurs de lletres i cançons en valencià ‘Sons’, que premia lletres originals en valencià. Per aquesta raó hem rebut Fran Esteve, Lidia Julio, Lia Sampai i Mireia Vives.

En la segona part del programa, els companys de ‘Cinestèsia’ ens han fet un repàs de l’actualitat de l’audiovisual valencià. Aquesta setmana ens hem endinsat en el Festival Internacional de Cinema Documental Docs València.

I hem tancat el programa parlant de música, descobrint com sonen els nostres pobles i ciutats. En l’espai ‘Sona València’, Salva Gómez ens ha portat Víctor Pérez. Aquest discjòquei i productor musical ens ha contat com sona Quart de Poblet.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​