EL RALL (Programa complet ·12/05/2022)

Hui en ‘El Rall’ hem rebut la visita del director general de l’Administració Local, Antoni Such, per a contar-nos els detalls del nou Fons de Cooperació Municipal, que distribuirà una quantitat fixa de 10.000 euros per a tots els municipis, amb la finalitat de reforçar la prestació de serveis bàsics de proximitat.

Hem continuat amb el nostre aperitiu dels dijous, ja que aquesta setmana Vicent Beltran ens ha endinsat en els parlars dels nostres pobles i ciutats. Per això, ens hem traslladat al sud, concretament a la localitat del nostre col•laborador, Callosa d’en Sarrià, a la Marina Baixa.

També hem rebut un altre convidat de luxe en la secció ‘Il•lustres municipals’, un aldaier de renom com és el xef Rubén Fenollar. Amb ell hem descobert els secrets de la nostra gastronomia amb una de les seues creacions més inèdites: l’arròs negre amb or i ostres.

A més, hem tornat a les aules del CEIP Víctor Oroval de Carcaixent, ja que la setmana passada ens vam quedar amb més ganes d’escoltar el seu alumnat i els projectes de ràdio que fan gràcies a Escola Valenciana.

En la segona part del programa hem obert una finestra a l’entorn natural en la secció ‘Ecosfera’. La col•laboradora Elisa Moragón, des d’Alzira Ràdio, ha donat a conéixer una solució per a un problema molt actual: les aus que s’accidenten en les pistes de pàdel.

Per últim, hem tancat el menú de hui a Eslida i a les Coves de Vinromà, on hem viatjat per a conéixer totes les activitats que han preparat al voltant de l’agroecologia i la innovació agroalimentària amb unes jornades que se celebren aquests dies.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​