EL RALL (Programa complet ·13/04/2022)

Hui hem fet la primera parada al barri del Cabanyal-Canyamelar per a viure una de les Setmanes Santes amb més tradició del nostre territori gràcies a una de les famílies fundadores de la Confraria del Santíssim Ecce Homo. Aquesta entitat és la més nombrosa de les que ixen als carrers del barri mariner del cap i casal.

Com és habitual, els dimecres Clara Laguarda ens acosta en l’espai ‘A la marxeta’ els sons valencians que ens parlen de la vida i hui, especialment, dels viatges. Hem celebrat l’inici de les vacances dels més afortunats i afortunades!

Tot seguit, hem obert una porta al ‘Veïnat animal’ amb la nostra col•laboradora Yolanda Climent. Hui hem parlat de la Fàbrica de Petjades, una cafeteria on podem ampliar la nostra família peluda.

Per a tancar la primera hora del programa, hem tornar a les nostres ‘Xarrades en xarxa’ amb Joan Borja, Ramon Mampel i Joan Olivares. Hui hem parlat de la Setmana Santa i hem descobert on es menjaran la mona els nostres xarradors!

En la segona part d”El Rall’ hem rebut la visita del col•laborador gastronòmic Carles Galletero, que ha arribat una setmana més amb un cabàs ple de propostes i temptacions per a gaudir amb la família i els amics durant aquests dies festius.

I hem tancat el programa de hui a l’estació biològica i jardí botànic les Torretes d’Ibi. Segundo Ríos ens ha parlat de les panses, un dels elements que més es repeteixen en les receptes d’aquests dies.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​