EL RALL (Programa complet ·13/06/2022)

La primera parada de hui sigut en la Mancomunitat del Camp de Túria, ja que han llançat una campanya per a donar visibilitat al treball de les seues cooperatives, en la qual participen empreses de Benaguasil, Bétera, Benissanó, Casinos, Llíria, Serra i La Pobla de Vallbona.

Com cada dilluns, hem fet la ‘Ruta dels esmorzars’ amb Joan Ferrús, Arnau Clari i Pelayo Máñez, que hui ens han contat tots els detalls de la seua visita al Bar Cremaet, a la capital del Túria, que ha sigut guanyador del premi al millor ‘cremaet’ creatiu al FIESCREM de Xeraco.

Tot seguit hem ‘Descobert paraules’ gràcies a la cessió que la família de Carmen Alborch ha fet a la Biblioteca Valenciana, que compta ja amb el fons documental de la trajectòria d’aquesta il·lustre valenciana per tal que tota la societat conega el seu treball.

Per a tancar la primera hora del programa, hem ‘Xarrat en xarxa’ amb les tres dones que ens acompanyen cada dilluns: Pepa Guardiola, Tesa Giner i Isabel Morant. Hui hem conversat sobre les platges sense fum i les iniciatives per a mantindre el nostre entorn més net.

A continuació, ens hem endinsat en l’actualitat dels nostres pobles i ciutats gràcies als companys i companyes de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, que ens han detallat totes les activitats dels seus municipis.

Per a finalitzar el programa ens hem traslladat fins a Ontinyent, ja que el seu consistori ha posat en marxa la reedició d’una col·lecció de cromos de dones esportistes del municipi, i la primera publicació ha sigut un èxit als col·legis i als centres esportius de la localitat.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​