EL RALL (Programa complet ·15/04/2022)

Hem obert el programa de hui acostant-nos a Benetússer, a l’Horta Sud. Aquest va ser un dels primers municipis en què es va fer una representació de les escenes sacres en els voltants de la localitat. Hem parlat amb Sergio Ataz, de l’Associació La Passió, amb Dolors Tarín, regidora de Setmana Santa, i amb Lola Durán, de la Junta Central de Setmana Santa i la Confraria de les cambreres de la Mare de Déu dels Dolors.

Tot seguit ha arribat a l’estudi el director del programa ‘El musiquer’, l’espai de música clàssica produït per la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes que, cada cap de setmana, s’emet en À Punt Ràdio. Zequi Castellano ens ha portat un convidat molt especial i un espai farcit de música sacra.

A continuació, i per a tancar la primera hora, hem descobert més detalls de les celebracions de la Setmana Santa. Gràcies a les companyes de Ràdio Sant Vicent ens hem endinsat en les processons i actes que es fan en aquesta localitat de l’Alacantí on gaudeixen, entre d’altres, d’una processó infantil.

Hem tancat amb més música i descobrint com sonen els nostres pobles en l’espai ‘Sona València’, especialment per Setmana Santa. Hui, gràcies al col·laborador Salva Gómez, hem descobert com sona Alzira amb la banda de Tambors del Sant Sepulcre de la localitat, que enguany compleix cinquanta anys de vida.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​