EL RALL (Programa complet ·25/05/2022)

Aquest dimecres hem iniciat el programa trencant la quarta paret i dirigint-nos a vosaltres per a parlar del 34a Edició de l’Encontre de Teatre d’Alzira. Per a fer-ho, hem rebut el regidor de cultura d’aquesta ciutat, Alfred Aranda, que a més ens ha detallat també la seua agenda estiuenca plena d’activitats.

Després hem anat ‘A la marxeta’ amb la nostra col·laboradora Clara Laguarda, que hui ens ha portat a l’estudi nous ritmes i lletres d’artistes valencians que tenen relació amb mons, l’univers i realitats que ens han fet flotar.

A continuació hem encetat la secció ‘Veïnat animal’ de Yolanda Climent, que des de Ràdio Riba-roja ha vingut acompanyada d’Elena Negueroles, fundadora d’AUPA (Adopta un perro abandonado) per a presentar-nos la campanya d’adopció de gossos que se celebrarà al Bioparc el 29 de maig.

Per a tancar la primera part de programa hem ‘Xarrat en xarxa’ amb Joan Borja, Ramon Mampel i Joan Olivares, que des de Ràdio Altea, Traiguera i Otos han conversat sobre l’espoli i l’apropiació cultural.

Per últim, hem tancat el programa amb la nostra habitual cita gastronòmica amb Carles Galletero, que ens ha descobert els millors vins i les millors coques amb el concurs de coques d’Oliva.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​