EL RALL (Programa complet ·28/04/2022)

Hui hem fet la primera parada a Xàtiva, ja que la localitat es troba immersa en els preparatius per a celebrar el Dia Internacional de la Dansa que es commemora el 29 d’abril. Demà serà el punt de partida de totes les activitats que s’han organitzat perquè tots els públics puguen gaudir dels millors espectacles de dansa en diferents escenaris del municipi fins al diumenge 1 de maig. La regidora d’Arts Escèniques, Reme Sinisterra, ens n’ha donat tots els detalls.

Seguidament, ens hem fet un aperitiu científic amb la doctora en Biologia de la Universitat de València María Muñoz. Amb ella hem descobert més del nostre ADN i del Projecte Genoma Humà, un esforç internacional per tal d’obtenir la seqüència del genoma humà.

Un dijous més ens ha visitat una il•lustre municipal. En aquesta ha sigut una dona d’Alcubles que ha demostrat que l’edat no és cap impediment per a fer realitat els nostres somnis. Passada la cinquantena Mª Jesús Cubells Mañes va decidir que havia arribat el moment de fer el que sempre l’havia atret: ser música.

Tot seguit ens hem desplaçat a les aules. Gràcies a Escola Valenciana hem estat en un dels centres escolars del territori que treballa amb projectes innovadors i que permeten a l’alumnat botar les fronteres físiques de les classes per a gaudir de l’aprenentatge. Hui hem vistat l’estudi de ràdio del Col•legi Carmelites de Gandia, a la comarca de la Safor.

En la segona part hem obert una finestra a l’entorn natural. En la secció Ecosfera, amb la col•laboradora, Elisa Moragón, ens hem endinsat en un projecte on la Moda i la Gastronomia sostenible s’agafen la mà en un esdeveniment que pretén pal•liar els efectes de la contaminació en la mar Mediterrània.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​