EL RALL (Programa complet ·31/05/2022)

Hui hem iniciat el programa parlant amb l’associació d’educació ambiental Connecta Natura: ens hem endinsat en la seua Xarxa de Guardians de varietats tradicionals i també ens han detallat els reptes als quals s’enfronta l’agricultura a través d’una perspectiva de gènere.

A continuació ens hem acostat a mons llunyans i fantàstics amb el nostre col·laborador Juanfran Ferrándiz. Hui ens ha portat a la rondalla ‘El jugador de Petrer’, que hem escoltat a través de la veu d’Elena Mira, des de Ràdio Pinós.

I de rondalles hem passat a fer les nostres pròpies històries en la secció ‘El Rall escriu’ amb Gràcia Jiménez, des de Ràdio Sant Vicent. Hui, a més de fer-vos arribar els vostres escrits, ha continuat amb els arquetips literaris femenins i ha llançat un nou repte a la nostra audiència.

Després ens ha visitat la nostra mestra particular, Irene Alegría, que aquest dimarts ens ha parlat d’una iniciativa d’aprenentatge que ha realitzat amb el seu alumnat de sext de primària i els menuts ingressats a l’àrea d’oncologia infantil de l’Hospital La Fe.

Hem acabat la jornada amb ‘El racó de la banda’, el nostre espai musical habitual dels dimarts. Hui Imma Mateu ha vingut acompanyada de Rafa Sanz-Espert, director de la Banda Municipal de València, per a parlar dels concerts als Jardins del Palau i la 134a edició del Certamen Internacional de Bandes de la ciutat.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​