Ràdio Rabosa (Almàssera)

Ràdio Rabosa ès la ràdio municipal d’Almàssera que es va posar en marxa en gener de 1999. El nom de rabosa ve del mal nom que reben els veïns i veïnes de la localitat “rabosos” i que dona nom també a altres associacions i clubs d’Almàssera.

La primera emissió en directe va ser un magazine matinal de prova que es deia “la mar de be” realitzat per Rafa Adrià, Miguel Ángel García i Amparo Soriano i a partir d’ahí es començà a formar als col.laboradors interessats en so i locució i la graella començà a plenar-se de música, entrevistes, sports, humor i notícies locals i poc a poc es va convertir en el mitja de comunicación més pròxim als ciutadans.

Des dels seus inicis han passat per radio rabosa més de 150 col.laboradors que cada semana han ficat el seu granet d’arena per a dotar de contingut la programació de l’emissora fet que hi ha que agrair-los de tot cor.

També hi ha que nombrar als veïns i veïnes d’Almàssera que escolten la radio municipal, la rádio de proximitat perque son una peça fonamental en la xarxa de la comunicación local.

En l’actualitat Radio Rabosa es trova en un bon moment i com altres emissores dins la Xarxa d’emissores municipals valencianes

Dades de contacte

Telèfon: 96 185 37 50