EL RALL (programa complet · 17/10/2020)

Com ja saben, comencem el nostre espai amb un repàs a la informació local de la mà de les companyes i companys de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes. Però a més en uns instants també tindrem agenda dels nostres pobles en un tres i no res.

Més informació que hui ens arriba des de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, amb qui també xarrarem també sobre la commemoració del Dia de la Dona Rural.

I ens desplaçarem fins a Manises, on la reforma de la carretera nacional que transcorre pel municipi ha suposat la desaparició d’una escultura, així que sabrem quina és la solució d’aquest cas.

Mentre que altra informació ens arribarà des de l’Horta Sud, on quatre alcaldes i alcaldesses de les seues localitats s’han reunit amb l’Autoritat de Transport Metropolità de València per tal de conèixer els aforaments i la situació real del transport públic a les localitats.

D’altra banda, ens endinsarem a la cultura que torna a omplir les nostres localitats, i és que com els hem contat en altres setmanes, a poc a poc torna la cultura als escenaris i descobrim com es reobri la temporada a Picassent.

I més temes cultura que podrem gaudir als municipis. Imaginen com sonaran les simfonies de Beethoven si les mesclem amb música electrònica? Doncs a Picanya ho podem descobrir aquest dissabte.

Però a més d’aquest curiós cas, també cal que parlem d’un llibre solidari que ha escrit una dona canalina sobre farmàcia en anglès, i sabreu en un no res perquè és solidari.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​