EL RALL (Programa complet · 01/03/2022)

Hui hem fet la primera parada al Teatre Auditori Municipal d’Aldaia, on el proper divendres tindrà lloc l’inici de la campanya ‘Suïcides: Joves, Parlem?!’, un projecte de la Diputació de València que vol trencar el tabú del suïcidi a través de la prevenció. A partir del divendres, tots els municipis de la demarcació de València podran fer ús dels materials creats i supervisats per l’equip de professionals, encapçalats per Enric Ortega Torres, Doctor en Didàctica, i Jorge Perpiñá González, Doctor en Psicologia, als quals hem entrevistat en el programa.
Hem tornat a la terra de les faules, a la Terra Llegendària que ens acosta cada setmana el nostre col•laborador Juanfran Ferrándiz. En aquesta edició hem conegut el desenllaç de la història del Moro Mussa i Flordenit a través de la veu d’Edu Badal, el company de Canals Ràdio.
A continuació hem rebut la visita de la nostra mestra de capçalera, Irene Alegría. En l’espai ‘Què diu la mestra?’ hem conegut un projecte que estan realitzant al CEIP Tirant lo Blanc d’Alzira amb el professor David Salvador i que té la figura de Dian Fossey com a protagonista.
Tot seguit hem escoltat els consells que ens ha donat Gràcia Jiménez des de l’emissora municipal de Sant Vicent del Raspeig. Hem repassat el paper de la guerra des de la literatura i hem rebut pautes per a seguir millorant l’escriptura.
I un dimarts més ens hem endinsat en ‘El racó de la banda’ amb la nostra col•laboradora Inma Mateu. Hui hem parlat de músiques, de dones valentes que van fer un pas avant per a convertir-se en el referent de tota una generació: la pianista d’Alcoi Marisa Blanes, i Ángeles López Artiga, compositora, pianista, cantant i pedagoga de Massamagrell.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​