EL RALL (Programa complet · 02/02/2022)

Hui, 2 de febrer, hem celebrat el Dia Mundial dels Aiguamolls amb Maria José Viñals, catedràtica i experta en aquestes zones humides. Així hem conegut la importància que tenen per a la conservació de la biodiversitat del territori valencià i per a la societat en general. A més, hem visitat el Tancat del Pipa, en ple cor de l’Albufera, amb un dels biòlegs que treballa en aquesta reserva.

Hui ha vingut a l’estudi Clara Laguarda, la col•laboradora de l’espai “A la marxeta”, per a seguir parlant-nos de la música que estan fent els grups valencians.

Ens hem acostat a la Facultat d’Economia de València per a parlar del fòrum: durant dos jornades aquesta facultat, empreses i entitats públiques i privades pretenen promoure punts de trobada per a intercanviar informació sobre el mercat laboral i facilitar la inserció laboral dels estudiants.

En les Xarrades en Xarxa, Joan Borja, Ramón Mampel i Joan Olivares han parlat de dos festivitats que inicien el mes de febrer: la Candelera, que és hui, i Sant Blai, què és demà, i també de les tradicions que hi ha al voltant d’elles.

El nostre col•laborador Carles Galletero ens ha fet una proposta gastronòmica “de cine”, ja que des del dilluns passat i fins al 12 de febrer un total de 40 restaurants de València reten un homenatge al sèptim art i, per descomptat, al gran director de cine valencià: Luis García Berlanga.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​