EL RALL (Programa complet · 03/03/2022)

Hui hem fet una parada a la Vila Joiosa per a conéixer el museu de la ciutat, el Vilamuseu, un dels primers espais expositius del territori valencià que va introduir l’accessibilitat universal a les instal•lacions, però també en tots el projectes que s’hi duen a terme.
El cap de setmana està prop i ens venia de gust fer-nos un aperitiu. El de hui ha sigut històric i ens l’ha servit el professor i divulgador Vicent Baydal. Amb ell hem repassat la història de la repressió sexual a través dels documents jurídics que es conserven.
Hui vos hem presentat una il•lustre municipal: Rafaela Pareja. Ella és un referent de la ceràmica contemporània i ens ha atés des del seu taller a Vinalesa per a contar-nos com fa les seues creacions i quina és la seua vinculació amb el cine.
Hem tancat la primera hora del programa a les aules. Hem estat en un dels centres escolars del territori que treballa amb projectes innovadors i que permet a l’alumnat botar les fronteres físiques de les classes per a disfrutar de l’aprenentatge. Hui hem xarrat amb l’alumnat del CEIP Bisbe-Pont de Vila-Real, a la Plana Baixa.
En la segona part, la nostra col•laboradora Elisa Moragón, companya d’Alzira Ràdio, ens ha portat el projecte de creació de noves comunitats energètiques locals a Altea.
I hui hem tancat amb cine, malgrat no ser divendres, hui ens han visitat els companys de Cinestèsia per a descobrir la tasca de divulgació d’aquest art que es fa a les universitats valencianes.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​