EL RALL (Programa complet · 04/02/2022)

Hui, 4 de febrer, Dia Mundial contra el Càncer, hem parlat del objectius que té enguany aquesta jornada: conscienciar sobre les barreres en les cures i reduir l’impacte de la malaltia. En ‘El Rall’ hem incidit en el paper que juguen les associacions a l’hora d’informar i assessorar tant els malalts com els familiars. I per això hem parlat amb Lluís Muñoz, president d’Anima, Associació contra el Càncer d’Ontinyent.
Seguidament hem estat amb els companys i companyes de Ràdio Manises. Hui és dia de festa gran en aquesta localitat de l’Horta Sud, ja que un grup de dones ha recuperat la celebració de la festivitat de la Candelera.
Un divendres més ens ha visitat el director del programa ‘El Musiquer’, Zequi Castellano. A banda de les efemèrides i propostes musicals de la setmana ens ha acostat la figura del compositor i pedagog musical Amando Blanquer i Ponsoda.
Amb els companys i companyes de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes hem recordat les activitats de què podrem disfrutar des de cada racó de la Comunitat Valenciana durant el cap de setmana.
A més, vos hem oferit una proposta més: l’obra de teatre que s’estrena aquesta vesprada en el Teatre Flumen: ‘Pensionistes’ protagonitzada per tres dones que han fet el salt als escenaris des del teatre amateur. Hem parlat amb les protagonistes d’aquesta comèdia amb crítica social.
En la segona part del programa hem parlat de cine. Els companys de “Cinestèsia”, Pablo Plaza i Lluís Campello, ens han parlat dels guardonats valencians en l’última edició dels premis cinematogràfics Feroz.
I hem tancat amb el nostre col•laborador Salva Gómez que ens ha acostat els sons de València amb el grup Dolce Rima, un grup de música antiga dedicat al Renaixement i al Barroc.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​