EL RALL (Programa complet · 04/03/2022)

Hui, 4 de març, se celebra el Dia Mundial contra l’Obesitat, una malaltia que afecta més del 15% de la població valenciana. Els experts adverteixen que les causes són diverses i que el factor emocional també és important. I així ho corrobora Beatriz Campos, l’autora del llibre que ens han presentat hui on ens mostra com les nostres emocions, pensaments i creences tenen un impacte directe sobre com assimilem, digerim i cremem les calories.

A més, com cada divendres, el director d”El musiquer’, Zequi Castellano, ens ha emplenat l’estudi de música clàssica i, a més de les efemèrides, ens ha descobert la figura del compositor Artur Llàcer Pla.Tot seguit hem repassat les propostes que ens han llançat des de diferents punts del territori les companyes i els companys de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes.

Hem visitat els barris de Campanar i Benimàmet que demà celebren la III Festa de la Carxofa gràcies a l’Associació de Veïns i Veïnes de Campanar i la Taula per la Partida. En la trobada s’impliquen col•legis de la zona, comerços i altres entitats culturals dels barris amb la finalitat de promoure aquest producte local i de proximitat. Hem parlat amb Pep Benlloch.

Hem tancat el programa i la setmana amb una gran festa, i és que l’espai ‘Sona València’ ha arribat hui de forma especial per a donar-nos a conéixer tots els detalls del Dia de la Dona Festival, un esdeveniment únic amb les dones com a protagonistes.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​