EL RALL (Programa complet · 07/01/2022)

Hui, 7 de gener, és el dia no oficial d’iniciar el règim. En El Rall hem descobert quines són les recomanacions dels experts amb els nutricionistes Laura Agulles de Sant Vicent del Raspeig i Adrián Hernández d’Alzira.
En aquest primer divendres de l’any hem rebut la visita del director d’El Musiquer, el programa de música clàssica de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes. Zequi Castellano ens ha detallat la biografia de Cora Muñoz i les efemèrides musicals de la setmana.
Seguidament hem viatjat fins a Dénia on demà s’inaugura l’exposició “L’art a la Marina Alta”. Inma Mengual, Javier Ruiz Txin i Josep Ahuir ens han portat tots els detalls de la mostra.
Ens hem endinsat en la novel•la “El tesoro de Al Qadir”, una obra gràfica que narra les investigacions dutes a terme pel professor de la UPV Gabriel Songel. Ens ha parlat del tresor que es va amagar al castell d’Olocau i va ser recuperat pel Cid.
En la segona part, els companys de Cinestèsia Pablo Plaza i Lluís Campello ens han detallat les produccions audiovisuals que arribaran enguany.
Els últims minuts del programa els hem dedicat a saber com “Sona València”. El nostre col•laborador Salva Gómez ens ha portat hui al compositor i director de Benissanó, Juan-Gonzalo Gómez Deval.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​