EL RALL (Programa complet · 09/11/2021)

La sinopsi El Rall ha visitat hui les aules d’alguns dels instituts de la Comunitat Valenciana per a conéixer quines són les seues preocupacions i com les han plasmades en els treballs d’investigació premiats per la Federació d’Instituts d’Estudis del País Valencià.
Com cada dimarts hem conegut llegendes i històries valencianes màgiques gràcies a la secció “Terra llegendària”. Hui, el nostre col·laborador Juanfran Ferrándiz ens ha acostat la dels amants de Bicorp des de l’estudi, una llegenda que ha conegut gràcies a vosaltres, en concret gràcies a un oient d’“El Rall”. La nostra companya Amparo Soriano, de Ràdio Rabosa, ha participat en la seua lectura.
També hem tingut el “Concurs d’escriptura”. Hui, en la secció “El Rall escriu”, Gràcia Jiménez ens ha explicat com crear un personatge i ens ha donat alguns consells perquè la nostra escriptura siga inclusiva i respectuosa.
En “Què diu la mestra”, la nostra col·laboradora Irene Alegría ha explicat els perills que comporten les xarxes socials per les persones menors d’edat i ha detallat què podem fer perquè continuen utilitzant-les amb major seguretat.
Hem tancat el programa acostant-nos a “El racó de la banda”, dedicat hui als Premis Euterpe que concedeix la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. Hem parlat amb el regidor de cultura de la Llosa de Ranes, ja que l’Ajuntament ha rebut la distinció pel suport a la seua banda.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​