EL RALL (Programa complet · 11/10/2021)

El Rall s’ha submergit hui en l’ambient faller que es viu en molts municipis del territori valencià que celebren les festes de manera extraordinària en unes dates que no són les habituals. Per això hem connectat en directe amb la responsable de Ràdio Alzira Bea Tortosa. I des de Borriana el president de la Federació de les Falles de la localitat, Salva Doménech ens ha contat com d’emocionats estan els borrianencs i borrianenques amb les Falles de 2021.
I un dilluns més, Pelayo, Joan i Arnau ens han fet un tast de les últimes troballes que han fet en La Ruta de l’Esmorzar.
Des del servei de Normalització Lingüística de la Diputació de València, Imma Cerdà, ens ha mostrat la quantitat de paraules i expressions que tenim en relació amb la pirotècnia. A més a més, amb motiu de la celebració de la 56a edició de la Fira del Llibre hem parlat de literatura i dones en les nostres Xarrades en Xarxa amb Josepa Cucó, Tesa Giner i Pepa Guardiola.

Després del butlletí hem connectat amb M.Jesús Cervelló de Ràdio Manises perquè la localitat enllesteix ja els preparatius per a l’entrega dels premis de fotografia de la localitat i el pròxim dijous es realitzarà un acte públic on es presentaran els noms dels guanyadors de les tres modalitats.
Finalment des de la comarca de l’Horta ens hem traslladat al Baix Maestra, on Francisco Javier Ribera d’AVAMET ens ha subratllat com afecta l’oratge a una destinació turística com és Peníscola.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​