EL RALL (Programa complet · 12/11/2021)

En El Rall hui hem aprofundit en com són les relacions intergeneracionals gràcies al documental “Dones al pas”, promogut per l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida, en què xiques i dones majors de la Vall d’Albaida conversen per a conéixer com són i com han sigut les seues experiències vitals.

Un divendres més ens ha visitat el director del programa “El musiquer”, Zequi Castellano, produït en la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes. Entre les efemèrides musicals hem pogut descobrir més coses sobre Manuel de Falla.
Els companys i companyes de la xarxa d’emissores municipals ens han acostat les propostes més interessants que tindran lloc durant el cap de setmana als nostres municipis: #radiorabosa #Almassera @radiogodella, @MislataRadio, @radio_lom, @radiomanises @canalsradio, @radioturia, @rsv952fm @RadioBenicarlo @alziraradio @radioibi @RadioPinoso.
També hem parlat de dos guardons literaris que s’atorguen este cap de setmana a la Comunitat Valenciana. D’una banda, els Premis Literaris Ciutat d’Alzira, que es lliuren esta nit a la capital de la Ribera Alta. I de l’altra, dins de la Festa Estellés, els premis Picassent, que s’entregaran demà a la vesprada.
Després han arribat els companys de l’espai “Cinestèsia”: Pablo Plaza i Lluís Campello ens han parlat de “Lucas”, la nova pel·lícula del cineasta valencià Àlex Montoya, i “Cuidado con lo que deseas”, l’última pel·lícula del popular cineasta madrileny Fernando Colomo.
Per a acabar, hem sabut com sona Llíria amb el director de la banda simfònica de La Unió Musical d’esta ciutat del Camp de Túria, Pablo Marqués, gràcies al nostre col·laborador, Salva Gómez.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​