EL RALL (Programa complet · 14/12/2021)

Hui hem parlat del projecte “Feeling beauty”, un programa d’innovació i intercanvi de bones pràctiques dirigit a persones amb discapacitat, amb menys oportunitats. El seu objectiu és utilitzar el concepte “bellesa” per a construir un “jo” correcte i positiu.

En la nostra secció “Terra llegendària” el nostre col·laborador Juan Ferrandiz ens ha acostat una peça relacionada amb la nostra terra i les oliveres. En aquesta ocasió l’ha acompanyat el company de Radio Altea Paco Lloret.

Com cada dimarts, hem rebut la nostra companya Gracia Jiménez per a iniciar la secció “El Rall escriu”. Hui ens ha explicat com fer un relat per a xiquets i xiquetes. I a més, hem descobert alguns dels relats que ens heu enviat.

En la secció “Què diu la mestra” Irene Alegria ha parlat de les campanyes solidàries que s’organitzen als col·legis durant la celebració de Nadal. A més, ens ha presentat la iniciativa Aprenentatge Servei (ApS) que està aplicant-se ja en molts centres escolars.

En la recta final del programa ens hem endisnsat en El racó de la banda amb la nostra col·laboradora Inma Mateu. Hui hem conegut el projecte “Música i poble”, de la Societat Fomento Musical de Navarrés, que pretén unificar els paratges naturals del poble amb la música.

I per a tancar el programa hem parlat de “Historia de una mujer cualquiera: Susana'”, l’últim llibre de Beatriz Castaño. L’obra és la segona part d’una sèrie de casos reals de violència de gènere que la cap de la Unitat de Família i d’Atenció a la Dona de la comissaria de Xirivella va iniciar el 2019 amb el cas d’Estrella.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​