EL RALL (Programa complet · 17/02/2022)

Hui hem fet la primera parada a Benicarló per a conéixer el grup de teatre Fenòmens, una companyia formada per persones amb diversitat funcional que ha iniciat una campanya de micromecenatge per a poder fer l’obra “Mai serem campions”.

A continuació ens hem fet un aperitiu lingüístic amb Vicent Beltran, professor de la Universitat d’Alacant, que ens ha parlat de les particularitats del parlar de Foios, a l’Horta Nord.
També hem seguit descobrint il•lustres municipals: Àngels Martínez, guardonada amb el Reconeixement a la Qualitat dels Projectes Erasmus+ 2021 en la categoria de Formació Professional, ens ha acostat des d’IDEA Alzira els tallers de formació que es realitzen en aquesta localitat.
Seguidament hem tornat a les aules: en concret, ens hem colat en l’escoleta infantil ‘El trenet’ de València per a descobrir amb el seu alumnat la localitat i els projectes que realitzen.
Després hem parlat d’ecologia i de medi ambient amb Elisa Moragón. Hui, en la secció Escosfera, ens ha descobert la compra de productes de neteja a pes, una bona forma de reduir el consum de plàstic.
I hem tancat el programa parlant de ‘Sangvalentí’, una iniciativa del Col•legi l’Anunciació de València, juntament amb 46 Col•legis Diocesans de València, que està celebrant-se aquesta setmana amb una marató de donació de sang en més de trenta localitats

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​